Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 8 250 g broccoliroosjes 5 eetlepels (75 ml) olijfolie 1 afgestreken theelepel (3 g) zout 500 g penne pasta 1 middelgrote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 gram penne 3 teentjes knoflook 60 gram pijnboompitten 6 gedroogde tomaten handje basilicum 2 eetlepels Ricotta 2 eetlepels geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr penne rigata (pasta), 1 pak diepvries verdeelblokjes spinazie (ontdooit, uitgelekt), 1 ui, 2 teentjes knoflook, margarine, 1 doosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr penne 3 kipfilet, in blokjes Olijfolie 75 gr bladspinazie (diepvries) 1 pakje Boursin Roomkaas Knoflook & Kruiden 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-250 gram gerookte zalmsnippers, scheutje kookroom, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, per persoon 100-150 gram ongekookte pasta (penne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-250 gram gerookte zalmsnippers, scheutje kookroom, 50 gram pijnboompitten, 1 citroen, per persoon 100-150 gram ongekookte pasta (penne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram penne 3 teentjes knoflook 60 gram pijnboompitten 6 gedroogde tomaten handje basilicum 2 eetlepels Ricotta 2 eetlepels geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr penne rigata (pasta), 1 pak diepvries verdeelblokjes spinazie (ontdooit, uitgelekt), 1 ui, 2 teentjes knoflook, margarine, 1 doosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr penne 3 kipfilet, in blokjes Olijfolie 75 gr bladspinazie (diepvries) 1 pakje Boursin Roomkaas Knoflook & Kruiden 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlVan pasta krijgen wij nooit genoeg. De recepten lijken vaak best wel op elkaar, maar er zit toch iedere keer iets anders in waardoor het weer anders smaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 zak zoutwatergarnalen rauw & ongepeld ((500 g, diepvries), ontdooid) 300 g penne (pasta, zak 500 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g penne rigate (of andere stevige pasta) 4 eetlepels olijfolie 2 visfilets met mediterrane marinade (koelvak) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (biologisch) 2 uien 500 g champignons (bakje à 250 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 el pijnboompitten 8 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta) 500 g groene asperges (in stukken) 50 g pijnboompitten 1 teentje knoflook (gesnipperd) 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g gemengde paddestoelen 6 el olijfolie 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 2 tenen knoflook (geperst) 100 g Parmaham (in stukjes) 200 g[...]
Bron: ah.nl