Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Het is de eerste werkdag van mijn lief, sinds de zomervakantie. En omdat ik zelf een vrije dag heb, besluit ik eens flink uit te pakken met het diner. Ik kies[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet weekend blijft hét uitgelezen moment voor lekker 'in het voor- uit koken'. Vooruitkoken dus (niet te verwarren met 'fruitkoken'). Zaterdag rustig wakker[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk was jarig. En als 'taartenbak-stér' heb ik op mijn werk (in A'dam) een naam hoog te houden! Mijn reputatie zou in het geding zijn als ik niet vollédig over[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de ene (grote) pan (lees: wok) een enorme lading zelfgemaakte tomatensaus, oftewel 'ragú'; van uien, knoflook, blokjes bacon, rundergehakt, tomatenpuree,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn wat er dan nog over is gebleven van deze tomatensalade, wordt met de handen fijngeknepen (zodat de verrukkelijke tomatensap- pen zich goed kunnen vermengen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoms, heel soms, word ik zomaar verrast door mijn eigen kunsten. En dan geldt voor dit recept trouwens ook nog eens dat er werke- lijk geen kunst aan is (met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe Daring Bakers brachten me op een idee met deze bizarre gefri- tuurde deegrolletjes. Want in plaats van moeilijk doen om niet zo heel erg lekkere cannelloni[...]
Bron: mangerie.blogspot.comÁlles van de AH: het recept, de boodschappen en ... en dat was het, eigenlijk. Het bord is duidelijk níet van de Appie. Bevroren gamba's in een kruidige[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVorig jaar rond deze tijd stond als Daring Bakers Uitdaging een perfect party cake op het programma; en aangezien ik in maart verjaar, had ik foutief het idee[...]
Bron: mangerie.blogspot.comFrisse en zomerse pasta. Dat leek me wel wat, want die er-is-alweer-een-jaar-voorbij-en-ik-weet-nog-zo-goed-toen-het-[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe kunt niet alleen maar gehaktbrood in ossobuccosaus eten als avondmaal, dus maakte ik daar laatst gnocchi bij. Niet dat ik ooit al gnocchi had gemaakt, maar[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRicotta met grijze garnaaltjes, beetje peper en zout, fijngehakte rucola, stukjes knoflookstengel en pijnboompitten. Dat moet de vulling worden van de éérste[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEven snel een gezonde 'maaltijd' die, al zeg ik het zelf, ook nog erg lekker is. Opvallend hoe je hersenen je voor de gek houden als je deze tagliatelle eet;[...]
Bron: mangerie.blogspot.com