Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 124 recepten
voor 3 personen 350 penne 2 tomaten 1 flinke struik broccoli 3/4 bakje Boursin culinair 2 Eetlepel creme fraiche 1 ui 1 teentje knoflook optioneel beetje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr farfalle pasta 90 gr verse gestoomde asperges 30 gr gerookte zalm, in stukjes het sap van 1 citroen 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, zonder vel geraspte schil en sap van 1 citroen 2 el fijngehakte verse dille 350 g linguine 225 g worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 375 g penne of ziti (pasta) 500 g sugar snaps, afgehaald 1 eetl. fijngesneden verse dille 3 bosuitjes, fijngesneden 3 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 groentebouillonblokje 600 g verse zalm 600 g diepvriesspinazie à la crème 1 citroen, uitgeperst 200 ml crème[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Zalm filet (rauw) ongeveer 250 gram , 400 gram Penne, 2 courgette, bakje 250 gram Cherry tomaten, flesje kooroom 250 ml, 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g spinazie, panklaar 5 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 3 citroenen zout en versgemalen peper 400 g diepvrieszalm (Vismarine),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. penne rigate (zak 500 gr.) 600 gr. zalmfilet. 2 eetl. olijfolie. 1 pot groene olijven zonder pit. 1 zakje verse basilicum. 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikken (rode) zalm van ± 200 g 300 g penne rigate 300 g broccoli, in kleine roosjes 3 bosuitjes 4 tomaten 200 g hüttenkäse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g volkoren penne; 2 eetlepels olijfolie; 2 tenen knoflook, in dunne plakjes; 600 g broccoli, in kleine roosjes; 1 schaal gerookte[...]
Bron: smulweb.nl