Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Nodig (ongeveer): 750 gram spinazie a la creme, lasagnevellen, 1 bakje kastanjechampignons, 1 bakje champignons, 2 uien, 2 tenen knoflook, 1 ons spekjes, zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 400 gr. tagiatelle * 250 gr. gehakt * 1 ui en een teentje knoflook * 150 gr. geitenkaas of oude geraspte kaas * 50gr. pijnboompitten *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 4-5 ons spaghetti * 150-200 gram spekjes * 1 ui * 1 courgette * 5 stengels bleekselderij * 2 dl. koffieroom * 4 mesp. tijm * 2 ons[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor ongeveer 4-5 personen. Kook ongeveer een pak macaroni gaar. Ondertussen bak je in een grote wok 1-2 gesnipperde uien en een teen knoflook, voeg er stukjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig (4 personen): * Pond gehakt * Parmezaanse kaas * Ei 1x * Griesmeel 3 eetlepels * Oregano * Zout en peper * Knoflook en eventueel wat ui Kneed alles door[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp de foto staat een lasagne gemaakt met de helft van de benodigdheden hieronder. Het was voldoende voor ons, maar een beetje sneu. Zo dun. Met drie laagjes.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls Kleine Chef ziek is geweest en het weer eens fijn zou zijn als hij een bord vol zou eten, dan is deze lasagne altijd een goed keuze. Hier breekt hij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerdorie, hoe klein moet je olijven snijden voordat de kinderen het niet meer zien? Het was weer eens de oudste dochter die de stukjes op de rand van het bord[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk weet het nog goed. Ik was vijftien en op vakantie in Amerika. Via familie kwamen we terecht bij vrienden, die ons uitnodigden voor het avondeten. Wat zullen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIndonesische macaroni – ja, dat moest ik hier thuis ook al uitleggen. Maar het kwam door een jaren-80 recept, dat ik ergens in een boekje tegenkwam en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfbeelding van Susana Martins via Pixabay Een dochter keek kritisch mee naar het fotograferen. ‘Als je hier een foto van maakt, gaat niemand het eten,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAgrodolce is een Italiaanse zoetzure saus, meestal gemaakt met azijn en suiker. Zo ook in deze simpele pasta. Het levert een milde, maar typische smaak op, die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVooruit...nog een pasta! Nodig: ·400 gram penne ·2 bakjes champignons ·3 eetlepels olijfolie ·1 pakje koksroom (250 ml.) ·4 eetlepels[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl