Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlOproep recepten Dit recept is door Ineke Slingerland gedeeld. Zij kookte dit recept uit een vegetarisch kookboekje tijdens een weekend en vulde het aan met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDat ik, als ware pasta liefhebber, nog nooit in Italië op vakantie geweest ben is eigenlijk totaal onbegrijpelijk. Ik denk dat een vakantie in Italië voor mij[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beSpannend, spannend ! Onze architect heeft alle info om voor ons een plan te tekenen voor de verbouwing van onze beneden verdieping. Zelfs terwijl ik dit[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDit is echt een recept om te ontstressen. Je handen zijn aan het werk, je gedachten hebben een half uur de tijd om te freewheelen en met een fles wijn of een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVeel groenten, geen zuivel, geen vlees en toch een delicatesse, we gaan ervoor! en het recept komt er aan: Voor 1 persoon gebruikte ik 1 bolcourgette (in[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 6 personen Ruim gezouten water, 250 g lasagne (ik koop de voorgekookte versie) voor de bechamelsaus : 3 EL boter 6 EL bloem 2 tassen melk 1 tas room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ruim gezouten water, 250 g lasagne (ik koop de voorgekookte versie) voor de bechamelsaus : 3 EL boter 6 EL bloem 2 tassen melk 1 tas room[...]
Bron: smulweb.nl