Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 300 gram hamblokjes 400 gram "schelpjes" of "elleboogjes" (farfalle of "wokkelpasta" leent zich ook goed ervoor.....) 100 ml melk 4 stuks[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - een pak cannelloni - zout, peper - 3 el olijfolie - 25 g boter - 25 g bloem - 2½ dl volle melk - 1 dl slagroom - 125 g versgeraspte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit recept heb ik héél lang geleden overgetypt van mijn grote zus. Het zit nog in mijn receptenverzamelboek op een vergeeld papiertje, getypt met mijn kleine[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 6 personen 2 uien 2 teentjes knoflook 1 kg rundergehakt 3-4 el olijfolie 2 el tomatenpuree 2 blikken (gepelde) tomaten (800g) zout en peper 500 g[...]
Bron: smulweb.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 2 bosjes groene asperges 300 g penne rigate 1 el olijfolie 1 rode paprika 175 g gemalen jonge kaas 6 scharreleieren 300 ml melk zet alles op[...]
Bron: ah.nlIn een oude schoenendoos kwam ik een heleboel uitgescheurde recepten tegen, waarvan dit er een is. Het komt uit een Margriet, maar ik heb geen idee welk nummer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlLasagna Bolognese Lasagna-bladen 500 gr. Half-om-half gehakt 1 Ui, fijngesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Wortel, fijngesneden 2 Stengels[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen lasagne met lekker gekruide broccoliroosjes en bechamelsaus. Broccoli komt regelmatig op tafel. Helaas is het mij nog niet gelukt om broccoli zelf te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is een tijdje stil geweest met pompoenrecepten maar hier is er dan weer één. We hebben nog wel wat pompoenen liggen dus eten we het regelmatig maar dat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe originele Pasta Carbonara is met spek, eieren en kaas. De Canadees-Italiaanse kok Vicenzo heeft tot mijn verbazing een vegetarische versie gemaakt (bravo[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 Voor de lasagnevellen 400 gr bloem 4 eieren 1/2 theelepel zout of 400 gr kant-en-klare verse lasagnebladen Voor de saus[...]
Bron: allrecipes.nl