Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Wat heerlijk om uit je werk te komen en dat dan dit zomerse gerecht klaar staat! Manlief was de keuken ingedoken en met behulp van de Allerhande kwam dit[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGisteren weer bevangen door het Italie-virus en vandaag werd het dus weer een maaltijd met de kleuren van de Italiaanse vlag! Urenlang had il sugo, de[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVandaag weer een nieuwe klant! Leuk! Het was vandaag nog heerlijk weer, het is boffen eind september en deze maaltijd paste er perfect bij. Zelf hebben we deze[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlUit je comfort zone stappen, is zoiets als links gaan schrijven, terwijl je rechtshandig bent. Moeilijk, ingewikkeld en je gevoel zegt je dat je onnodig veel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 bak verse tagliatelle (koelvak, 250 g) 2 el Italiaanse olijfolie (olijfolie) 100 g Fiorucci Salame Milano ((salami), in flinterdunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien (grofgesneden) 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 3 eetlepels olijfolie 500 g rundergehakt 1 eetlepel Italiaanse kruiden (fijngesneden[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond at ik lasagne met walnoten! En eigenlijk is dat heel dom want ik heb nog heeeeeeeeel veeeel over maar dat eet ik waarschijnlijk toch niet[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe beroemdste pastasauzen (Carbonara, Amatriciana, Cacio e pepe, Pesto Genovese, etc.) hebben gemeen dat ze allemaal uit zeer weinig ingrediënten bestaan. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet heugelijke feit van een ronde verjaardag in de multimanfamilie leverde een gezellig, winderig en ietwat regenachtig familieweekend op. Op grond van de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSoms loopt het tijdens het koken anders dan je had gehoopt. En sta je vertwijfeld naar het fornuis te staren. Met een beetje creativiteit lukt het af en toe[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlPappardelle con cinghiale is een traditioneel Italiaans recept. Met een pakje ragout van Lidl was het snel gemaakt. Bereiding: Haal de grote stukken vlees uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 wortel 1 ui 2 teentjes knoflook 450 g gehakt 225 g gerookt spek 1 eetlepel bloem 150 ml rode wijn 380 g tomatenvlees (in stukjes) 2[...]
Bron: smulweb.nl