Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g gnocchi 200 g spekreepjes 1 teen knoflook 2 sjalotten 200 g paddenstoelen voor vlees (bakje à 200 g) 250 g kastanjechampignons 25 g[...]
Bron: ah.nlGoedenavond! Vanavond had ik ontzettend veel zin in verse spaghetti en walnoten.. Dus dat typte ik in bij Google en toen vond ik uiteindelijk dit recept, waar[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit is best een chique voorgerecht, ook geschikt voor de Kerst, maar dan een kleinere portie en met een raviolo per persoon. De velouté is makkelijk van te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTen eerste, ik had nog wontonvelletjes in mijn diepvriezer zitten, een overschotje van mijn cannoli . Ten tweede, ik had een lekker receptje. Allez, zo zag het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 sjalotten 2 tenen knoflook 25 g boter 1 tl gedroogde dragon 500 g gemengde zeevruchten (diepvries) 250 g mascarpone (zachte roomkaas) 400[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle 2 sjalotten 15 g dille (bakje) 1 citroen (schoongeboend) 150 g haricots verts 25 g boter 125 ml zure room 450 g tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g funghi porcini secchi (gedroogd eekhoorntjesbrood) 500 g ravioli funghi porcini (verse pasta) 200 g bimi (groente) 80 g pancetta (spek)[...]
Bron: ah.nlLess is more . Wat een ontdekking aan smaak, geur én kleur! Met een geraffineerde touch. En super gezond. Wat wil je nog meer? Euh, een mooiere foto, maar dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlAls ik érgens dol op ben dan is het pasta met boter. Dit recept, dat ik tegenkwam op 101 cookbooks, heb ik dan ook direct – enigszins aangepast -[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlEen lekker gerecht uit de Allerhande voor deze tijd van het jaar. Door de paddenstoelen en spekjes krijg je echt een herfstgevoel. Gnocchi kun je tegenwoordig[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 440 gram bloem- type 00, 2 tl saffraandraadjes, 4 el kokend water, 1 tl geelwortelpoeder, 4 eieren, 4 el olijfolie 4 el grof gehakte munt, 4[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400g linguine 6 pakjes nero di seppia 2 sjalotten, fijngehakt ½gl. witte wijn boter ½gl. visfond 12 rivierkreeftjes Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlIk kwam er laatst achter dat AH verse glutenvrije pasta verkoopt en wel in 2 varianten, nl. tagliatelle en ravioli. De tagliatelle heb ik al geprobeerd en ik[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com