Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gr tortellini met vlees vulling (GrandItalia) zout, peper 1 eetlepel olijfolie 1 geperst teentje knoflook 1 gesnipperd sjalotje 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400g linguine 6 pakjes nero di seppia 2 sjalotten, fijngehakt ½gl. witte wijn boter ½gl. visfond 12 rivierkreeftjes Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nl1 pot Grand'Italia Basilico Saus 500 gram Grand`Italia Spaghetti 300 gram mager rundergehakt 1 losgeklopt ei 1 fijngemalen beschuit 1 eetlepel mosterd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- - versgemalen peper en (zee)zout (extra vergine) olijfolie 1 sjalotje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl350 gram Grand`Italia Mini Penne Rigate 1 pot Grand'Italia Basilico Saus 2 eetlepels paneermeel 3 blaadjes verse basilicum 400 gram gehakt 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zonnebloemolie 500 gram kipfilet 5 sjalotjes, 1/2 tl witte peper, 1 tl zout 150 gram doperwten (diepvries) 1 pak (500gram) spaghetti 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zonnebloemolie 1 pak (500gram) Grand`Italia Spaghetti 1 po(360ml) Faja Lobi Bami Trafasie (roerbakmix) 500 gram kipfilet 5 sjalotjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 250 gr vers eekhoorntjesbrood 1 sjalotje, gesneden extra vergine olijfolie 1 teen knoflook, geplet, maar wel nog heel 50-60 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 gr volkoren pasta (fusilli) 150 gr broccoli, in kleine roosjes scheutje olijfolie 1 sjalotje, fijn gesnipperd 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nl1 pot Grand'Italia Basilico Saus 500 gram Grand`Italia Spaghetti 1 losgeklopt ei 1 fijngemalen beschuit 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel honing 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 300 g beenham, iets dikker gesneden en in repen 300 g dunne groene asperges 2 el olijfolie 1 sjalotje, gesnipperd 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nl