Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, gehalveerd en zonder zaden 1 ui, gehalveerd 500 g pompoen of eikelkalebas, in partjes gesneden en zonder zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 pompoensaus: 500 gr pompoen, zonder zaden 60 gr boter 4 eetlepels room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Gnocchi 1 ui 3 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 800 g gepelde tomaten 1 kg gnocchi 250 g mozzarella 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 1 tl zout 2 eieren (gesplitst) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 175 g Parmezaanse kaas 30 g basilicum (bakje à 15 g) 50 g geroosterde pijnboompitten (bakje) 1 teen knoflook 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g salie 4 el olijfolie 200 g spekreepjes 500 g gnocchi 2 courgettes 2 tenen knoflook 2 tl gebroken rozemarijn 600 g pastasaus traditional[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 winterpeen (geschild en in zeer kleine blokjes) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g magere spekreepjes 500 g gnocchi di patate 1 teen knoflook 2 el arachideolie 200 g gesneden kastanjechampignons 1 el gedroogde[...]
Bron: ah.nl