Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
OK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze blog bestaat nu iets meer dan een jaar en het is de allereerste keer dat ik een recept publiceer met tonijn. Tonijn wordt overbevist en bepaalde soorten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb lang getwijfeld of ik dit receptje wel zou bloggen. Ik ben mij ervan bewust dat foie gras geen onbesproken ingrediënt is. Dus ik zou zeggen: je kan 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 400 g tagliatelle (lintpasta) 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 6 el olijfolie met witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 1 ui 400 g spaghetti 2 eetlepels olijfolie 125 ml slagroom 50 g groene olijven zonder pit zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges zout 4 gedroogde tomaten in olie (potje) 1½ zakje verse basilicum (Ã 15 g) 3 eetlepels olijfolie met[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 4 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) chilipeper uit de molen 150 ml paddenstoelenbouillon[...]
Bron: ah.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl25 gram roomboter 2 eetlepels olijfolie half bakje kastanje champignons in plakjes gesneden gemalen zwarte peper uit de molen 100/150 gram pecorino met truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be2 personen zakje tortellini met truffel (Grand Italia) bakje gemengde paddenstoelen in stukjes gesneden/gescheurd 1/2 ui gesnipperd en teen knoflook geperst[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl