Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 6 500 g aardappel, geschild, gekookt en fijngeprakt 3 el cottage cheese, door een zeef gedrukt 5 lente-uitjes, in dunne ringetjes[...]
Bron: allrecipes.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comMeestal hoef ik geen groenten weg te moffelen. Ik ben gezegend met goede eters. Alleen de jongste is nogal eigenwijs. Niet qua smaak hoor.. nee, qua[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr. paprika`s (rood groen en geel) 1 ui, 1 teentje knoflook zout, peper, 3 el olijfolie 500 gr. half om half gehakt 1 blik gepelde tomaten[...]
Bron: smulweb.nlHallo daar! Ik kan je vertellen, ik ben een vrolijk mens. Deze zondag was geweldig; alles wat ik nodig had. Tijd om op te ruimen, te chillen én om heerlijk te[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond allen! Hoe gaat het? :) Zijn jullie allemaal druk met tentamens/de laatste loodjes voor de kerstvakantie? Ik kan vertellen dat 't op werk wel[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo daar! Hoe gaat het? Voor de Amsterdamse lezers; zijn jullie al naar de Rollende keukens in het Westerpark geweest? Ik ga misschien vanmiddag rond een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlAardappel en pasta in één gerecht is niet erg Nederlands, maar in Italië wordt aardappel gewoon gezien als een groente. Hier gaat hij samen met sperziebonen,[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 300 g tagliatelle (zak ) 2 courgette 1 citroen 1 teen knoflook 2 el olijfolie 320 g tonijnmoot in olijfolie 8 g dille (bakje à 15 g) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 vleestomaten 2 venkelknollen 300 g penne rigate (zak a 500 g) 4 eetlepels vloeibare margarine 1 schaal runderreepjes (ca. 400 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 750 g broccoli (in roosjes en steel in plakjes) 4 stuks biefstukken ((250 g, diepvries), ontdooid) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta, zak 500 g, biologisch) 2 el olijfolie 1 schaal kipfilethaasjes (ca. 345 g) 1 zak Italiaanse roerbakmix (400 g)[...]
Bron: ah.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl