Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ik was jarig. En als 'taartenbak-stér' heb ik op mijn werk (in A'dam) een naam hoog te houden! Mijn reputatie zou in het geding zijn als ik niet vollédig over[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVorige week vertelde ik jullie over mijn nieuwe kookboek , waar ik helemaal weg van ben :-) ! Dit is het eerste recept dat ik eruit probeerde en het viel zeer[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBij ravioli denken we meestal aan pasta, maar je kunt van alles gebruiken wat je in dunne plakjes kunt schaven. Denk bijvoorbeeld aan bietjes, koolrabi,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 1 ei (losgeklopt) 300 g tagliatelle (zak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 110 g walnoten 2 tenen knoflook 125 g rucola 1 citroen 125 ml extra vierge olijfolie 250 g ravioli funghi porcini (pasta, koelvers) 200 g[...]
Bron: ah.nlDe walnotenbomen hangen vol met walnoten. We moeten nog minimaal tot eind september wachten tot er geoogst kan worden, maar als alles goed gaat hebben we een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMacaroni, blokjes ham, noten, doperwtjes, fruit, augurk, zilveruitjes en van alles en nog wat, bv:peterselie. Voorbereiding Kook de macaroni beetgaar. Goed[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlMacaroni, blokjes ham, noten, doperwtjes, fruit, augurk, zilveruitjes en van alles en nog wat, bv:peterselie. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g groene tagliatelle zout 1 takje salie (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix) 2 dl sinaasappelsap 100 g magor-kaas ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nl