Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlVan de week al beloofd dat ik dit recept op het blog zou zetten. En dan nu.....een verrukkelijke lasagne. Nee, niet met snelle koolhydraten of lagen deeg:[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlGisteren was het de eerste dag van mijn voorraadkast challenge. Ik maakte veel op en daardoor was het een zeer geslaagde eerste dag van de challenge. Ik[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 1 el olie 450 g mager (rundergehakt) 2 uien (fijngesnipperd) 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 200 g worteltjes (in dunne plakjes) 2 stengels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik bleekselderij 1/2 zak tagliatelle (groene en witte (a 500 g)) 2 tenen knoflook 1 bakje gepelde walnoten (ca. 100 g) 1 1/2 dl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g knolselderij 250 g winterpeen 1 ui 3 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 20 g Italiaanse kruiden (bakje 20 g) 50 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlMmmm lekker boerenkool, maar niet in de stamppot maar in de lasagne. Ik weet het nog steeds tegen te houden dat we boerenkoolstamppot eten, maar ik kan het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl