Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Deze blog bestaat nu iets meer dan een jaar en het is de allereerste keer dat ik een recept publiceer met tonijn. Tonijn wordt overbevist en bepaalde soorten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWederom een lekker gerecht met pasta tagliatelle en kipfilet, ditmaal met sperziebonen. In het blog van lekker en gezond kunt u ook andere recepten vinden met[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta, zak 500 g) 1 bloemkool (in roosjes) 3 el olijfolie 4 braadworsten (in stukjes) 75 g boerenkaas (oud 48+) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 2 zakjes broccoli (en bloemkool (a 350 g)) 2 pakjes ravioli (pasta, a 250 g) 400 g kalkoenfilet 25 g boter 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g pijnboompitten 300 g spaghetti 1 kleine bloemkool (in roosjes) 6 el olijfolie 8 ansjovisfilets (in olijfolie, in stukjes) 1 teen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 50 g bloem 500 ml melk 1 tl gemalen nootmuskaat 250 g kastanjechampignons 400 g paddestoelenmelange (schaal à 200 g) 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g macaroni (grande (zak 500 g, biologisch)) 1 bloemkool (in roosjes) 2 el olijfolie 1 ui (grof gesnipperd) 1 teen knoflook (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 kiprollade ( (600 g)) 2 uien (in 8 stukken) 1 teen knoflook (in plakjes) 375 g tomaten (in partjes) 1 bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g macaroni (biologisch) 600 g bloemkoolroosjes 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 125 ml crème fraîche 1 el verse basilicum 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pappardelle (pasta) 2 uien 3 el olijfolie 500 g bloemkool ½ tl gemalen nootmuskaat 200 ml crème fraîche 250 g gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g portobello champignons (bakje) 1 courgette 350 g bloemkool 2 el olijfolie basilicum 300 g volkoren penne 75 g Grana Padano (kaas) 150[...]
Bron: ah.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekkere pasta, maar net weer wat anders. Geinspireerd door een recept uit het laatste kookboek van Amber Albarda heb ik deze pasta gemaakt. Ik had[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlEen hartige gegratineerde vegetarische pastaschotel Zo dat is een mond vol! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan ook nog toevoegen dat de pasta in lagen wordt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl