Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 300 g volkoren macaroni 1 groene paprika 2 rode uien 1 teentje knoflook 200 g achterham 50 g walnoten olie 1 mespuntje paprikapoeder zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr tagliatelle - 1/4 ltr slagroom - 1 teentje knoflook - 200 gr Fontina kaas - 100 gr noten (pijnboompitten, hazelnoten of walnoten) - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g volkoren macaroni 1 groene paprika 2 rode uien 1 teentje knoflook 200 g achterham 50 g walnoten olie 1 mespuntje paprikapoeder zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr tagliatelle - 1/4 ltr slagroom - 1 teentje knoflook - 200 gr Fontina kaas - 100 gr noten (pijnboompitten, hazelnoten of walnoten) - 2[...]
Bron: smulweb.nlOproep recepten Dit recept is door Ineke Slingerland gedeeld. Zij kookte dit recept uit een vegetarisch kookboekje tijdens een weekend en vulde het aan met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHeerlijke pesto met geroosterde tomaatjes, amandelen, basilicum e n Parmezaanse kaas. Spaghetti met geroosterde tomaten en amandelpesto Recept voor : 4[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 750 g pompoen (geschild) 2 tenen knoflook (gepeld) 300 g penne (volkoren) 2 el olijfolie (met chilipeper) 2 uien (fijngesnipperd) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g walnoten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 400 g penne zout 3 eetlepels olijfolie 2 maal 300 g panklare broccoli (roosjes) zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak tagliatelle bicolore (pasta 375 g) 1 grote aubergine 1 teentje knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 schaaltje Quorn fijngehakt (175 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pak verse lasagnebladen (250 g) 1 prei (gewassen) 1/2 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 200 g tagliatelle (pasta) 2 bakjes romaatjes (mini-romatomaten, a 250 g) 5 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje a 80 ml)[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl