Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 6 400 gr erwten (diepvries of uit blik) 1 grote sjalot, dun gesneden 1 eetlepel extra vergine olijfolie 1 kleine wortel, in kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 300 g groene en witte tagliatelle (zak) 300 g gerookte zalmfilet (pakje à 100 g) 2 sjalotten 2 el olijfolie 200 ml crème fraîche 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle met ei 200 g peultjes 2 sjalotten 1 teen knoflook 4 el olijfolie extra vierge 250 g tuinerwten (pak à 450 g, diepvries)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 g tuinbonen (diepvries) 75 g Parmaham 25 g boter 2 kleine sjalotten (in ringetjes) 100 ml geslagen room (23% vet) 150 g fusilli (bucati[...]
Bron: ah.nlTerwijl ik langs de groenteboer liep zag ik vanuit m'n ene ooghoek raapsteeltejs en met m'n andere tuinbonen … ach zulke lentegroentes. Op het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlTerwijl ik langs de groenteboer liep zag ik vanuit m'n ene ooghoek raapsteeltjes en met m'n andere tuinbonen … ach zulke lentegroentes. Op het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk maak graag gebruik van mijn spiraalsnijder en meestal neem ik daarvoor een courgette. Dat gaat perfect en zo eet je ongemerkt meer groente en minder pasta.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIndonesische macaroni – ja, dat moest ik hier thuis ook al uitleggen. Maar het kwam door een jaren-80 recept, dat ik ergens in een boekje tegenkwam en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram tagliatelle, 250 gram diepvrieserwtjes, 400 gram noorse garnalen, 1 rode peper (of een halve als je niet van pittig houdt), 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram tagliatelle, 250 gram diepvrieserwtjes, 400 gram noorse garnalen, 1 rode peper (of een halve als je niet van pittig houdt), 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nl