Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlEen mooie variatie op de traditionele lasagne. Serveer er een lekkere frisse salade bij met rucola en misschien een lekker Italiaans wijntje en je avond kan[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 2 portobello champignons (of bakje kastanjechampignons) verse peterselie (naar smaak) 1 pak Ravioli con funghi porcini (pasta 250 g) 1[...]
Bron: ah.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVan een restje kip van gisteren deze schotel gemaakt. Restje kip doosje shitake of champignons wat gedroogde paddestoelen, geweekt 2 tenen knoflook, gehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk maak graag gebruik van mijn spiraalsnijder en meestal neem ik daarvoor een courgette. Dat gaat perfect en zo eet je ongemerkt meer groente en minder pasta.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlGnocchi met paddestoelen & artisjokken Superlekker gerecht uit de Allerhande. Eenvoudig om te maken en simpel tot vegetarische variant om te toveren. Ik[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 2 personen 2/3 fles á 680 g pastasaus tomaat en basilicum (bijv. Bertolli) 30 gram boter 30 gram bloem Melk Geraspte kaas, naar smaak Zout, peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 kleine witloofjes 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl truffelsap 1 citroen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ravioli gevuld met bospaddestoelen wilde spinazie bouillon van paddestoelen paddestoelen melange parmezaanse kaas sjalotjes Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2/3 fles á 680 g pastasaus tomaat en basilicum (bijv. Bertolli) 30 gram boter 30 gram bloem Melk Geraspte kaas, naar smaak Zout, peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 kleine witloofjes 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl truffelsap 1 citroen 1[...]
Bron: smulweb.nl