Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2½ el extra vergine olijfolie 2 uien, fijngesneden 1 kleine venkelknol of 1 stengel bleekselderij, in blokjes gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g spaghetti 100 g Parmaham of serranoham, zonder vet 3 eieren 5 el slagroom 3 el ricotta 4 el vers geraspte Parmezaanse kaas[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 flinke pluk saffraandraden 100 ml droge witte wijn 400 g penne of andere pastavormen 30 g pijnboompitten 1 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 300 gr Italiaanse worst (varkensvlees), het buitenste velletje verwijderd en in stukje gesneden 400 gr rundergehakt 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 140 g goede, pittige Italiaanse salami, in plakjes - 2 teentjes knoflook, fijngesneden - 1 tl venkelzaad - 1 knol venkel, gehalveerd en in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 15 g boter - 1 eetlepel olijfolie - 3 grote courgettes - 1 teentje knoflook uit de knijper - zout en peper - 2 tot 3 eetlepels Marsala - 60 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVandaag kwam ik er in gesprek met mijn collega's maar weer achter wat voor boerin ik ben als het om eten gaat. Wat de boer niet kent, dat eet 'ie niet , zal ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVenkel is lekker! Ook genoeg van de boerenkool, zuurkool en stamppot? Neem eens venkelknollen! Je proeft het voorjaar al een beetje…. Dit is ook een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVroeger had ik altijd op een nogal ongelukkig tijd muziekles: precies rond het avondeten. Eet je dan ervoor, of juist erna... Het werd daarna. De dag ervoor[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlDit is één van de favorieten van mijn neefje van 2 die erg dol is op gnocchi! En die lamsworstjes gaan er ook wel in bij de kleine carnivoor! Groente kost nog[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl