Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout Elke[...]
Bron: smulweb.nl2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger had ik altijd op een nogal ongelukkig tijd muziekles: precies rond het avondeten. Eet je dan ervoor, of juist erna... Het werd daarna. De dag ervoor[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 300 g pasta (schelpjes (zak 500 g, biologisch)) 125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 1 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 rode paprika[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el blanke rozijnen (zak 500 g) 5 el olijfolie 1 venkelknol (gehalveerd en in reepjes) 300 g spaghetti (pak 500 g) ½ blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 venkelknollen 3 eetlepels olijfolie 400 g winterpeen (in dunne plakjes) 250 g sperziebonen (schoongemaakt) 2 rode uien (in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVolgens Jamie Oliver is dit een echte Siciliaanse klassieker, pasta con le sarde oftewel pasta met sardientjes. Dit recept is terug te vinden in zijn boek[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl