Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 300 g farfalle (pasta) 375 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 5 cm 2 theel. olijfolie 1 grote ui, doormidden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 g lange pasta, bijv. linguine 150 g spinazie, zonder de harde steeltjes ½ bosje (25 g) basilicum 3 tenen knoflook 20 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr Spaghetti 6 teentjes knoflook 2 grof en 4 fijngehakt 500 gr kersentomaatjes rood/geel 1 rode peper in dunne ringetjes schuingesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g spaghetti, linguine of tagliatelle 6 eetlepels olijfolie extra vergine 2 tenen knoflook, gehakt ½ of 1 rode chilipeper (zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram spaghetti - 1 rode peper - 3 eetlepels olijfolie - 1 flinke teen knoflook- 1/2 citroen - 1 bakje rivierkreeftjes van 100 gram (o.m.[...]
Bron: smulweb.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIs dit nou vegetarisch of niet? Ik ken vegetariërs die geen vis eten, maar ik ken er ook een paar die dat wel doen. Ik weet het dus niet, maar in ieder geval[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 3 tenen knoflook (in dunne plakjes) 8 el olijfolie extra vierge 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 citroen (schoongeboend) 150 g[...]
Bron: ah.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/4 rode paprika 2 sneetjes oud witbrood 250 g kipfilet 3 eetlepels slagroom 2 eieren 1 eetlepel citroensap 1 theelepel tijm 2[...]
Bron: smulweb.nl