Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pak (500 gr) tagliatelle (b.v. een mix van groene en witte) 400 gr kipfilet, in blokjes zout en peper olijfolie 1 rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g tagliatelle 2 el olijfolie 1 ui gesnipperd 400 g champignons in kwarten 2 teentjes knoflook fijngehakt 75 g geraspte kaas 2 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlVandaag weer een nieuwe klant! Leuk! Het was vandaag nog heerlijk weer, het is boffen eind september en deze maaltijd paste er perfect bij. Zelf hebben we deze[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDeze keer stond er een recept van Jeroen Meus op het programma. Er lagen nog wat tomaten en scampi's die op moesten en nog wat lekkere verse kruiden. Dus[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 2 tagliatelle (zakje a 250 g) 500 g witte asperges (geschild) 1 el olijfolie 200 g gerookt ontbijtspek (in reepjes) 1 bekertje creme fraiche[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g tagliatelle (pasta) 3 el olijfolie 1 courgette (in plakken) 1 pot geroosterde paprika's (465 g) 1 tl tijm 2 maal 150 g gorgonzola (of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle 2 eetlepels olijfolie 1 rode ui (in ringen) 2 blikken artisjokharten ((a 400 g), uitgelekt en gehalveerd) 100 ml witte[...]
Bron: ah.nlTagliatelle koken. Paddenstoelen (gemengd; bijvoorbeeld kastanjechampignons en shiitake) met knoflook en een uitje. Spinazie erdoor. Scheutje room of wat[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlToen ik net ging samenwonen met mijn lief en we voor het eerst écht op onze eigen benen gingen staan een eigen keukentje hadden, wasmachine en droger kochten[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIk had de goede voornemens om voor dit recept zelf de paprika's te gaan poffen maar er stond nog een pot in de kast...dus voor het sneller klaar zijn heb ik[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVoor mij is dit de ultieme pasta met zalmsaus. Zoals je wellicht aan de ingrediënten kan zien, maak ik de saus op basis van een bechamel. Niet de meest lichte[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 2 100 ml water 1 blik (van ong. 420 gr) halve abrikozen op lichte siroop 4 stronken witlof, zonder de bittere kern en in de lengte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g varkenslappen in blokjes gesneden peper zout nootmuskaat 60 g boter 4 stengels bleekselderij klein gesneden 2 fijngesneden uien 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nl