Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum (zakje a 15 g) 100 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tomatensaus: 2 eetlepels olie 1 grote ui 3 wortelen 2 rode paprika`s 200 gram champignons 2 teentjes look 400 gram tomaten of 1 blik tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sneden oud witbrood * 2 eieren * 1/5 rode paprika * 1 blikje gezeefde tomaten * 2 sjalotjes * 2 mozzarellakaasjes * 4 eetl. fijngeknipte[...]
Bron: smulweb.nlp.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIk maak graag gebruik van mijn spiraalsnijder en meestal neem ik daarvoor een courgette. Dat gaat perfect en zo eet je ongemerkt meer groente en minder pasta.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum (zakje a 15 g) 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine, 1 takje rozemarijn, 1 takje tijm, 2 teentjes knoflook, 200 ml olijfolie extra vierge, 2 takjes verse basilicum, 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]
Bron: smulweb.nl