Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 1 pak verse lasagne-vellen van 250 gram (AH) - 3 blikjes artisjokharten à 400 gram - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes knoflook - 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g aardappels kruimig schoongeboend 1 eierdooier 100-125 g tarwebloem 125 ml slagroom 100 g gorgonzola (blauwaderkaas) verkruimeld 25 g[...]
Bron: smulweb.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 1 ei 100-125 g tarwebloem 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g Gorgonzola ((blauwaderkaas), verkruimeld) 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 vleestomaten 2 venkelknollen 300 g penne rigate (zak a 500 g) 4 eetlepels vloeibare margarine 1 schaal runderreepjes (ca. 400 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 50 g gepelde walnoten 1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml) 250 g gorgonzola[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g aardappels (kruimig, gekookt) 1 mespunt gedroogde salie 1 eetlepel boter 2 eetlepels bloem 50 g gorgonzola (kaas) 1 courgette zet[...]
Bron: ah.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl2 personen 500 gram middelmaat aardappelen in de schil 1 ei geklutst 100-125 gram tarwebloem zout en peper paar draaien nootmuskaat uit de molen bekertje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlGnocchi di patate zijn met de hand gemaakte Italiaanse knoedels. Ze worden gemaakt van gekookte aardappelen, bloem en ei. Het Italiaanse woord gnocchi is het[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 500 g kant-en-klare gnocchi (vacuümpak) 280 g kant-en-klare gegrilde paprika (uit pot) 400 g artisjok uit[...]
Bron: allrecipes.nl