Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ingrediënten Porties : 6 olijfolie restjes pasta met tomatensaus 1 1/2 bal scamorza of mozzarella, in blokjes gedroogde rode chilivlokken naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 - 8 extra vierge olijfolie, zoveel als nodig 1 fijngehakte ui 2 wortels, geraspt 1 rode paprika, in dunne reepjes 8-10[...]
Bron: allrecipes.nlVan de week al beloofd dat ik dit recept op het blog zou zetten. En dan nu.....een verrukkelijke lasagne. Nee, niet met snelle koolhydraten of lagen deeg:[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVandaag kwam ik er in gesprek met mijn collega's maar weer achter wat voor boerin ik ben als het om eten gaat. Wat de boer niet kent, dat eet 'ie niet , zal ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGisteren ging ik tafelenen met mijn Spermalie klasvriendinnen, kwestie van 1 week voor het schooljaar onze dinsdagavond-kook-gewoonte terug op te nemen.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is erg lang geleden dat ik lasagna heb gemaakt, ik vind het altijd zo rommelig om te eten. Maar als ik toevallig ergens een recept van lasagne tegenkom[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEindelijk heb ik de set met pastaroller en –snijder voor mijn KitchenAid standmixer gekocht. Nu kan ik dan voor het eerst mijn eigen, kakelverse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen mooie variatie op de traditionele lasagne. Serveer er een lekkere frisse salade bij met rucola en misschien een lekker Italiaans wijntje en je avond kan[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHeerlijk, heerlijk, heerlijk, deze lasagne van adukibonen. De adukiboon is een kleine donkerrode, ronde boon afkomstig uit Japan. In China geldt de adukiboon[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIk zag dit recept en dacht dat moet a superlekker zijn en gelukkig heel simpel. Nu is italiaans eten nooit moeilijk. Ravioli met tomaat, basilicum en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet eerste gerecht wat ik ooit leerde maken is een gerecht waar volgens mij de meeste mensen mee zijn begonnen; pasta met een tomatensaus. In het begin greep[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlLasagna 200 gr. Verse lasagnabladen 1 Ui, fijngesneden 1 Wortel, in plakjes gesneden 1 Stengel bleekselderij, in plakjes gesneden 4 Eetlepels olijfolie 300 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlSpinazie-gnocchi met tomaten en mozzarella 500 gr. Aardappels 110 gr. Bloem 200 gr. Spinazie 1 Ei 40 gr. Parmezaanse kaas 150 gr. Mozzarella 1 Teentje[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl