Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 800 g kikkererwten uit blik, uitgelekt en afgespoeld 2 tenen knoflook, geperst 1 theel. komijnpoeder 1 theel. korianderpoeder 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt en afgespoeld 1 tl olijfolie, extra vergine ½ tl gemalen komijn (djinten) flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 g bloemige aardappelen, geschrobd en in grote stukken gesneden 700 g witte bloem 1 tl zout 1 zakje instantgist, circa 7 g 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 1 aardappel, geschild en in blokjes gesneden 350 ml water 15 g (2 zakjes) droge gist 800 g bloem 3 afgestreken eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 3 eetl. suiker 4 eetl. lauwwarm water (40-45°C) 1 zakje gedroogde gist 250 g gepureerde aardappel 2½ dl magere melk 30 g boter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 200-250 g restje pompoen uit de oven - handje walnoten, geroosterd - 1 el olijfolie - klontje boter - paar takjes tijm - 50 g zachte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com(post in english? please scroll down!) Ik heb zelf diverse broodrecepten gemaakt met aardappel en het voordeel is dat het brood lang sappig blijft én heerlijk[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen - 1kg Kip - 500 ml Griekse Yoghurt - Sweet Chilisauce of Ketchup - Knoflook - Suiker/basterdsuiker - Chilipoeder - Zakje `Tex-Mex` tacokruiden[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlDit weekend maar weer eens wat geprobeerd. De klassiekers bak ik met grote regelmaat en gaan grif op. Maar altijd het zelfde bakken gaat vervelen. Om dat voor[...]
Bron: bakzebruin.blogspot.comDit weekend maar weer eens wat geprobeerd. De klassiekers bak ik met grote regelmaat en gaan grif op. Maar altijd het zelfde bakken gaat vervelen. Om dat voor[...]
Bron: bakzebruin.blogspot.com3 eieren of 3 eetlepels appelmoes voor een vegan versie 1 1/2 dl plantaardige olie 200 gram lichtbruine suiker 300 gram zoete aardappel geschild en geraspt 100[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 2 personen Ciabatta, carpaccio, 1 a 2 teentjes knoflook (eigen smaak), peper, zout, olie, rucolamelange, pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram gehakt (rund of lam), 1 ei, 1 bosje peterselie, 5 tenen knoflook, 3 uien, 1 grote winterwortel, 4 tomaten, 4 eetl. paneermeel, 4-5[...]
Bron: smulweb.nl