Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
500 gr witbroodmix, 25 gr boter, 1 theel suiker, 3 dl lauw water -------------------------------------------------------------------------- Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 stokbrood, circa 275 g, in plakjes van 2,5 cm gesneden 4 el gezeefde tomaten 2 el zongedroogde tomaten op olie, fijngemaakt 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 200-250 g restje pompoen uit de oven - handje walnoten, geroosterd - 1 el olijfolie - klontje boter - paar takjes tijm - 50 g zachte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comPitabroodjes * zachte geitenkaas - honing- geroosterde pijnboompitten *(bos)ui (gesnipperd of in ringetjes), paprika (in kleine stukjes), pastasaus, geraspte[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal! Zoals ik in m'n vorige blogpost al aangaf, at ik vanmiddag een heel goed geslaagde zelfgemaakte sandwichspread op brood. En natuurlijk wil ik dat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlMet dit herfstige weer heb je vast wel een behoefte aan een warm bordje soep; dit brood is daar erg lekker bij! als voorgerecht: 4 personen als hoofdgerecht: 2[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlNormaal gesproken ben ik zeer tevreden over de "La Place", maar de liefde is vanaf deze week een beetje bekoeld. Al sinds ik er voor het eerst ging eten was ik[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen bekend broodje wat ik graag maak. Ooit een keer ergens als lunch gehad en sindsdien is het een favoriet. De combinatie is erg lekker, makkelijk om te maken[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje kastanjechampignons (250 g) 50 g pecorino (stukje) (kaas) 1 zakje pijnboompitten (65 g) ½ zakje verse selderij (Ã 50 g) 1 teen[...]
Bron: ah.nlWe aten afgelopen week deze heerlijke gevulde pitabroodjes. Lekker makkelijk en simpel voor bijvoorbeeld 't weekend. Hier vulde ik ze mee: Gegrilde kipfilet[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl1 klein Turks brood, 500 gram kerstomaatjes in verschillende kleurtjes, balsamico, basilicum, zout en peper, 2 bakjes kipstukjes van de Vegetarische Slager,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlTurks brood met mozzarella, tomaat & pijnboompitten Voor een lekkere lunch zonder teveel moeite! Sinds vorige week is er weer een turkse winkel hier, en[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlSinds ik beter let op E-nummers in ons eten valt het me eigenlijk pas op hoeveel (slechte) toevoegingen er in vleeswaren zitten, soms staat het hele etiket er[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl