Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 4 personen 4 pittabroodjes of bagels 2 el olijfolie of 30 g gesmolten boter Bestrooi naar keuze met 1 tl dille-, koriander- of zwart uienzaad 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl1 brood plakjes kaas olijfolie verse kruiden (tijm of bladpeterselie of ajuinpijpjes of...) peper en zout champignons (of tomaten) Bereidingswijze Wat[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 plakjes Italiaans brood 2 tomaten (in plakjes gesneden) 50 gr mozzarella kaas (in plakjes gesneden) 6 blaadjes basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 2 eieren 2 plakjes ham 2 plakjes kaas 2 plakjes Frans brood (Pain Rustique) olijfolie Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nl40 g gist; 1 dl lauw water; 500g tarwemeel; snuif zout; 1 eierdooier; 1/2 theelepel suiker; sesamzaad Bereidingswijze Los de gist op in lauw water. Vermeng[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 rijpe tomaten, gehakt 2 teentjes knoflook, fijn gehakt 2 sneetjes stokbrood 15 gr Serrano ham Peper en zout 3 el olijfolie Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlKleine 500gr bloem naar keus, 330ml lauw vocht ,water of melk,(hier heb ik half portie mager melk met water genomen,30 a 35gr gr vetstof(alpro soyaboter of[...]
Bron: smulweb.nlBrood zonder rijstijd en gebakken op een grillpan of op een BBQ Tarwe intolerantie Sinds enige tijd zijn wij er achter dat onze oudste zoon een intolerantie[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlOla amigos! Vandaag had ik geen inspiratie voor avondeten én geen zin om te koken. Maar omdat ik dinsdag al een diepvriespizza at (#luiedonder) vond ik dat ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlUit mijn broodbakmachine komt meestal een perfect gerezen broodje. De uitzonderingen zijn mijn probeersels op het gebied van roggebrood en zuurdesembrood[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor de lunch probeer ik een lekker belegde ciabatta uit Allerhande. Ik gebruik een afbakciabatta en nadat deze uit de oven komt, wordt deze bestreken[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit is nu echt eens het simpelste brood dat er is. In één half uur tijd kan je een vers brood op tafel zetten. Een brood zonder gist, zonder kneden, zonder[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Voordeeg: 3 gram verse gist 320 gram gezeefde spelt bloem 340 gram water Deeg: 10 gram verse gist 400 gram gezeefde speltbloem al het voordeeg 15[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIngrediënten Bloem 275 gram Volkorenmeel 50 gram Gist 12 gram Water 210 ml Olijfolie 20 ml Ontpitten olijven 120 gram Bereidingswijze: Gist oplossen in water,[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl