Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
500 gr witbroodmix, 25 gr boter, 1 theel suiker, 3 dl lauw water -------------------------------------------------------------------------- Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 100 g volkoren meel, 100 g bloem, 150-160 ml lauw water, 1/2 tl zout, 1 tl gedroogde gist, twee reepjes rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 800 g kikkererwten uit blik, uitgelekt en afgespoeld 2 tenen knoflook, geperst 1 theel. komijnpoeder 1 theel. korianderpoeder 1[...]
Bron: allrecipes.nlAl sinds mensenheugenis worden granen gebruikt om brood te bakken. Welke zijn het meest geschikt? Er zijn vele soorten graan. Voor onze voeding zijn de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 25 g sesamzaad 360 g Zweedse gehaktballetjes 6 el olijfolie 7½ g munt 200 g gesneden ijsbergsla 300 g zoete paparikamix rauwkost 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g bloem 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 theelepel suiker 1 eetlepel rozemarijn 1 eetlepel olijfolie 1 rode ui (in partjes) 10 zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak shoarmabroodjes (8 stuks) 1/2 spitskool (zak a 300 g) 1 zak verse peterselie (30 g) 1 zakje rode peper (2 stuks) 1 sinaasappel 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 1/2 rode peper 1/2 zakje verse koriander (a 15 g) 1 doos spliterwten (500 g) 1 theelepel koenjit (gemalen kurkuma, potje a 24 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pompoen 1½ rode ui 1 teen knoflook 20 g boter 1 tl ras el hanout 3 el rozijnen 250 ml kraanwater 350 g kikkererwten (pot) 1 el[...]
Bron: ah.nlOnlangs met de familie een Italiaanse kookworkshop gedaan bij Keizer Culinair . Daar hebben we o.a. heerlijke aperitiefjes (antipasti) gemaakt uit Piemonte[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlBenodigdheden: *pitabroodjes *500 gram gehakt *125 gram champignons, gehalveerd in plakjes *halve rode paprika, in blokjes *1 kleine ui, gesnipperd[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlMorning! Het is zaterdagochtend en ik heb een veel te drukke week achter de rug en heb daarom totaaaaaal gefaald wat bloggen betreft. Veel in te halen en ook[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOnze dochter kwam aanzetten met onderstaand recept. Ze had het gezien bij Koffietijd. Ik drink geen koffie en heb (gelukkig)ook geen tijd... Het recept maakte[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlOnlangs kocht ik het boek "Hoe bak ik brood" van (lach niet) Emmanuel Hadjiandreou. Nooit van gehoord? Ik ook niet. Maar het boek zag er door zijn vele foto's[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOoit had AH de zachte rode Spaanse smeerworst sobrasada in het assortiment, maar tegenwoordig zie ik ze niet meer; je zult er nu voor naar een speciaalzaak of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl