Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt en afgespoeld 1 tl olijfolie, extra vergine ½ tl gemalen komijn (djinten) flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 g bloemige aardappelen, geschrobd en in grote stukken gesneden 700 g witte bloem 1 tl zout 1 zakje instantgist, circa 7 g 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 shoarmabroodje, in tweeën gesneden 1 eetlepel olijfolie 2 middelgrote aardappels, gekookt en in blokjes gesneden 2 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nl(post in english? please scroll down!) Ik heb zelf diverse broodrecepten gemaakt met aardappel en het voordeel is dat het brood lang sappig blijft én heerlijk[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Turks brood Pakje monchou 2 ons kipfilet 2 ons ontbijtspek 4 lente uitjes (of gewone ui) 1/2 bakje alfalfa 1/2 bakje witte druiven Sla Mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Turks brood Pakje monchou 2 ons kipfilet 2 ons ontbijtspek 4 lente uitjes (of gewone ui) 1/2 bakje alfalfa 1/2 bakje witte druiven Sla Mosterd[...]
Bron: smulweb.nlhet broodje van de week van 't Pakhuis.
2 Franse landbroden en 12 witte bolletjes Ongeveer 2 jaar bak ik nu zelf brood. Vloerbrood, bolletjes en 'gewone' bruine broden zoals bij de bakker. Maar veel[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlWe zijn op het moment helemaal van het brood bakken, zeker nu we het boek van Paul Hollywood hebben. Is ook niet verwonderlijk, het staat vol met de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEen simpel en heerlijk tussendoortje met zoete aardappel als basis. Je kunt er lekker mee variëren, door er bijvoorbeeld noten en rozijnen aan toe te voegen.[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlVorige week heb ik dit brood gebakken. en toen had ik ineens de smaak te pakken. en dus besloot ik een brood te bakken met zoete aardappel. Nu heb ik dus weer[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 50 g hazelnoten 8 pitabroodjes 2 handperen 400 g artisjokharten 100 ml yoghurt 4 el mayonaise ½ teen knoflook 10 g dille 150 g veldsla[...]
Bron: ah.nlDit weekend maar weer eens wat geprobeerd. De klassiekers bak ik met grote regelmaat en gaan grif op. Maar altijd het zelfde bakken gaat vervelen. Om dat voor[...]
Bron: bakzebruin.blogspot.com