Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tomatenprut (geprakte tomaten of uit een pakje. In het tweede geval het hele pakje, in het eerste geval 2 tomaten.), basilicum (diepvries of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 limoen 3 el fijngehakt vers basilicum 4 moten zalmfilet zonder vel à circa 85 g 2½ el magere yoghurt 2½ el mayonaise ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 plakjes Italiaans brood 2 tomaten (in plakjes gesneden) 50 gr mozzarella kaas (in plakjes gesneden) 6 blaadjes basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 2 boterhammen, eventueel geroosterd beetje mayonaise 1 plak ham 1/4 bol mozzarella, in dunne plakjes paar plakjes komkommer 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 lang turks brood 100 gr zachte boter 2 el basilicum 1 tl gekneusde knoflook 3 el pijnboompitten 175 gr in reepjes gesneden mozzarellakaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 235 g patentbloem - 1 el bakpoeder - ¼ - ½ tl ( maatlepels ) zout, afhankelijk van de kaas die je gebruikt - ¼ tl versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen heerlijk hartig brood, lekker bij een kop soep of de barbecue. Dit brood kan al van tevoren gemaakt worden want het kan - goed verpakt in een diepvrieszak[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Tomatenprut (geprakte tomaten of uit een pakje. In het tweede geval het hele pakje, in het eerste geval 2 tomaten.), basilicum (diepvries of[...]
Bron: smulweb.nl* 500 g bloem, * 5 g selderiezout, * 5 g zout, * 50 g zachte boter, * 20 g verse gist,verkruimeld, * 300 ml handwarm rozenwater eventueel gewoon water, * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 stokbrood 1 eetlepel limoensap snufje peper en zout 1 teentje knoflook geperst 100 gram boter 150 gram gerookte zalm fijngeknipte basilicum[...]
Bron: smulweb.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlVoor de lunch probeer ik een lekker belegde ciabatta uit Allerhande. Ik gebruik een afbakciabatta en nadat deze uit de oven komt, wordt deze bestreken[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNormaal gesproken ben ik zeer tevreden over de "La Place", maar de liefde is vanaf deze week een beetje bekoeld. Al sinds ik er voor het eerst ging eten was ik[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen bekend broodje wat ik graag maak. Ooit een keer ergens als lunch gehad en sindsdien is het een favoriet. De combinatie is erg lekker, makkelijk om te maken[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nl