Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 101 recepten
Ingrediënten ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 g) 1 pak witbroodmix (500 g) 8 zongedroogde tomaten in olie (fijngesneden) 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 rode ui 4 takjes dille 250 g Garnalen 1 el mayonaise 2 el crème fraîche zout versgemalen peper 1 ambachtelijk brood 1 scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt en afgespoeld 1 tl olijfolie, extra vergine ½ tl gemalen komijn (djinten) flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 shoarmabroodje, in tweeën gesneden 1 eetlepel olijfolie 2 middelgrote aardappels, gekookt en in blokjes gesneden 2 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 brood 285 gr broodmeel 15 gr glutenmeel 50 gr tarwemeel 1 zakje (7 gr) gist 220 ml water 5 gr zout 1 eetlepel suiker 40 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 3 broden 300 gr (ongeveer 2 middelgrote) geroosterde muskaatpompoen, gepureerd olijfolie 14 gr gedroogde gist 120 ml warm water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 1 grote tomaat 2 plakjes stevig (knapperig) brood 1 teentje knoflook, gehalveerd olijfolie om mee te besprenkelen zout, naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 biefstukjes (biologisch) Ciabatta (bijvoorkeur met tomaat of olijf) Potje geroosterde paprika (goede kwaliteit) Rucola Mayonaise (gewoon uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dikke zelfgesneden boterhammen (bijv. Bourgondisch pompoen of donker meergranen) 3 eetlepels olijfolie grof zeezout 1 friszure appel (Granny[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1kg Kip - 500 ml Griekse Yoghurt - Sweet Chilisauce of Ketchup - Knoflook - Suiker/basterdsuiker - Chilipoeder - Zakje `Tex-Mex` tacokruiden[...]
Bron: smulweb.nl* 500 g bloem, * 5 g selderiezout, * 5 g zout, * 50 g zachte boter, * 20 g verse gist,verkruimeld, * 300 ml handwarm rozenwater eventueel gewoon water, * 2[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs kocht ik het boek "Hoe bak ik brood" van (lach niet) Emmanuel Hadjiandreou. Nooit van gehoord? Ik ook niet. Maar het boek zag er door zijn vele foto's[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor de lunch probeer ik een lekker belegde ciabatta uit Allerhande. Ik gebruik een afbakciabatta en nadat deze uit de oven komt, wordt deze bestreken[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit is nu echt eens het simpelste brood dat er is. In één half uur tijd kan je een vers brood op tafel zetten. Een brood zonder gist, zonder kneden, zonder[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWe zijn op het moment helemaal van het brood bakken, zeker nu we het boek van Paul Hollywood hebben. Is ook niet verwonderlijk, het staat vol met de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl