Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 6 personen 1/2 zakje gedroogde gist (3 zakjes a 7 gr Dr. Oetker) 75 gr suiker 250 gr tarwebloem 2 tl zout 1 ei, losgeklopt 40 gr roomboter, gesmolten 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 290 g volkorenmeel 1 1/2 theelepel zout (6 g) 90 g en 1 theelepel suiker 325 ml water 3 theelepels (1 zakje) gist 290 g bloem 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr rozijnen 3 eetlepels rum 500 gr bloem 30 gr gist 1/4 liter melk, lauwwarm 100 gr boter 50 gr suiker 1 ei 1 snufje zout[...]
Bron: allrecipes.nl(Post in English? Please scroll down!) Het wordt weer eens tijd voor een lekker recept van een brood. maar dan ook een lekker brood, zo één als toetje na het[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 6 personen 1/2 zakje gedroogde gist (3 zakjes a 7 gr Dr. Oetker) 75 gr suiker 250 gr tarwebloem 2 tl zout 1 ei, losgeklopt 40 gr roomboter, gesmolten 1[...]
Bron: smulweb.nlIk vind het zo leuk om iets nieuws te ontdekken, ik word daar helemaal blij en gelukkig van. En ik ben blij dat ik het met jullie kan delen, want ik maak graag[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNog een kleine week....en dan is het Pasen in ons mooie Nederland. Dit feest is ieder jaar op de eerste zondag na de volle maan (leuk weetje vind ikzelf) en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDit recept vond ik in de New York Times, maar we hebben het zo erg aangepast dat vooral de aroma's zijn gebleven. En die zijn ver-ruk-ku-luk. Mijn huisgenoot[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers koopt, hebben[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVulling: 2 appels geschild en in kleine blokjes, 1/4 cup appelmoes, kneepje citroensap, 1/4 cup sucanat, tl kaneel, tl koekkruiden, snufje piment Deeg: 1 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDe letterlijke vertaling van paskalya çöreği is paasbrood. Turks paasbrood eigenlijk, dus! Dat klinkt misschien gek in een land waar de meeste inwoners moslim[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNog een kleine week....en dan is het Pasen in ons mooie Nederland. Dit feest is ieder jaar op de eerste zondag na de volle maan (leuk weetje vind ikzelf) en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlOp de site van Levine vond ik 2 jaar geleden dit Italiaans Paasbrood en sindsdien stond die op mijn to do lijstje. Dit jaar vlak voor de Pasen had ik de tijd[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nl