Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 sap van 1 limoen 3 el fijngehakt vers basilicum 4 moten zalmfilet zonder vel à circa 85 g 2½ el magere yoghurt 2½ el mayonaise ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 1 stokbrood 1 eetlepel limoensap snufje peper en zout 1 teentje knoflook geperst 100 gram boter 150 gram gerookte zalm fijngeknipte basilicum[...]
Bron: smulweb.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlEen bekend broodje wat ik graag maak. Ooit een keer ergens als lunch gehad en sindsdien is het een favoriet. De combinatie is erg lekker, makkelijk om te maken[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 100 g roomboter (op kamertemperatuur) 1 teen knoflook (geperst) 2 el basilicum (fijngesneden) 1/2 rode peper 1/4 citroen (schoongeboend) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 blik artisjokharten ((400 g), in vieren) 5 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 notenbroodjes (voorgebakken, pak 4 stuks) 1 citroen (schoongeboend) 150 g geitenkaas naturel 55+ ((Bettine chevre frais), op[...]
Bron: ah.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlZelf brood bakken is naast leuk ook nog lekker en gezond. Ideaal om mee te experimenteren en erg makkelijk, zo maak je eenvoudig een brood met de smaken die je[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nl1 klein Turks brood, 500 gram kerstomaatjes in verschillende kleurtjes, balsamico, basilicum, zout en peper, 2 bakjes kipstukjes van de Vegetarische Slager,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMede dankzij jullie oppeppende woorden (bedankt daarvoor!) gaat het met mijn dip de goede kant op. Na ruim een week niet "echt" te hebben gekookt ben ik weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com