Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
In Frankrijk had ik een bakblik voor stokbroden gekocht, ziet er leuk uit en werkt ook nog aardig, de broden blijven mooi in vorm (als ze tenminste goed[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen smakelijk brood, door overrijs tijdens de tweede rijsperiode zakte het in de oven wat in elkaar. dus dit ga ik nog eens proberen. deeg maken van 1 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBrood met een heerlijke smaak, lekker sappig! een soepel deeg maken van 250-300 gram bloem, 100 gram roggemeel, 5 gram gist, 10 gram zout, 350 gram water, 200[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen fijn, stevig brood. Maak deeg van: 9 ml gist, 300 gram bloem, 150 gram speltmeel, 50 gram roggemeel, 7,5 ml zout, 1 el honing, 25 gram boter, 3,25 dl melk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAl sinds mensenheugenis worden granen gebruikt om brood te bakken. Welke zijn het meest geschikt? Er zijn vele soorten graan. Voor onze voeding zijn de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comop 8 mei hebben we de kruidenstokjes gegeten met allerlei lekkere kaasjes en smeerseltjes en ook nog wat wraps met roomkaas, zalm en bieslook. Erg eenvoudig,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 6 februari 's middags eerst ciabatta gemaakt: Als vulsel: pesto, mozzarella, rucola, rauwe ham, doorgesneden kerstomaatjes, warme gekookte kip en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com