Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
Vandaag bakte ik op verzoek van mijn echtgenoot een wit brood. Geen poespas, geen zuurdesem, een gewoon recht-toe-recht-aan wit brood. Wit brood (5) Recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet recept voor deze broden komt uit het boek Local Breads van Daniel Leader . Hij schrijft in het voorwoord bij dit recept: Italian bakers typically make[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen heerlijk hartig brood, lekker bij een kop soep of de barbecue. Dit brood kan al van tevoren gemaakt worden want het kan - goed verpakt in een diepvrieszak[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit brood is een heerlijk zacht basisbrood, ideaal om mee te nemen in een lunchpakket. De bruine kleur komt voor het grootste deel door het toegevoegde[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHeerlijke broodjes al zeg ik het zelf. Vers gebakken het lekkerst! Enige 'bakervaring' is gewenst. Broodjes (croissants) met chocolade-amandelspijs Recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHeerlijk broodje om mee te nemen als lunch! Tip: snij het brood, leg er beleg op, maak er lunchpakketjes van (inpakken in aluminiumfolie en daarna in plastic)[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe 1e week van januari zit er alweer op en ik had tot vandaag nog helemaal niets gebakken. Bijna niet voor te stellen, maar echt waar..... Dit lichtbruine[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comTrek in een stevige boterham? Dan ben je met dit brood aan het goede adres. Het doet een beetje Duits aan door het roggemeel, maar ook door de gedroogde[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comBrood met pompoenpitten Recept printen 250 gram volkorenmeel 330 gram tarwebloem 50 gram pompoenpitten + om te bestrooien 10 gram moutpoeder * 7 gram droge[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwebloem, maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwe bloem , maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn mijn mailbox ontving ik van de week een nieuwsbrief van Rose Levy Beranbaum, schrijfster van The Bread Bible . Dat boek heb ik al een tijd in mijn bezit en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit is weer een ander recept dan het Brood met zaadjes (1) , weliswaar ook met allerlei zaden erin, maar in dit brood zijn ook grove havervlokken (geen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen jaar geleden werd ik door Larein, een bakvriendin van het forum van Bakkerswereld , attent gemaakt op het boek The Village Baker van Joe Ortiz . Ze was[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comBrood met zaadjes gaat er hier altijd in als 'koek'. Maar toch maak ik het iedere keer weer net ietsje anders of zelfs een geheel ander recept. Onderstaand[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com