Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 5 recepten
In Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOnlangs kreeg ik het nieuwe boek van 'Goe Gebakken' cadeau. Het eerste boek van Sofie Dumont had ik reeds in mijn bezit, omdat ik zo een fan was van het[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nl