Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
Deze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVandaag stond er gebraden kip op het menu, met gebakken aardappelen en appel met veenbessen! Heerlijke combinatie! Ik heb mijn kip gebraden volgens Piet[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 115g magere spekblokjes 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm 1 grote ui, gesnipperd 2 (of meer) winterwortels, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be1 uitgebeende lamsbout van 1500-2000 g VOOR MARINADE: citroenschil van 1 citroen, in heel dunne reepjes 2 rode pepers, fijn paar takjes tijm, gestroopt takje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 scharrelkip (op kamertemperatuur) 2 tenen knoflook 60 g kruidenboter (op kamertemperatuur) 1 citroen (gehalveerd) 2 tl zeezout 5 dunne[...]
Bron: ah.nl