recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder bosui steranijs

Gevonden 20 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kip met tandoorikruiden

Ingrediënten 1 envelopje saffraan 2 el citroensap 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 3 teentjes knoflook (geperst) 1 chilipepertje (verkruimeld) 1 tl[...]

Bron: ah.nl

Gestoofde lamskoteletjes & kruidenmix

voor 2 personen Gestoofde lamskoteletjes 1 ui 1 rood pepertje 6 teentjes knoflook `n stukje gember `n beetje kerriepoeder 2 tomaten (of blikje tomatenpuree)[...]

Bron: smulweb.nl
kofta kari

voor 4 personen 600gr.mager lamsgehakt] 150gr.oud wittebrood] 1 ei] 1 vers chilipepertje] 1 gedroogde chili peper] 1.5tl.gehakte gemberwortel,zout,korian[...]

Bron: smulweb.nl
Maleisische Rendang (runderstoofpot uit[...]

Ik maak regelmatig Indonesische rendang. Ik gebruik daarvoor een bij de Toko gekochte boemboe. Ik heb wel eens gekeken of ik een eigen rendang-kruidenmix kon[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kip eten zonder ziek te worden en hoe je[...]

Kip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Maleisische Rendang (runderstoofpot uit[...]

Ik maak regelmatig Indonesische rendang. Ik gebruik daarvoor een bij de Toko gekochte boemboe. Ik heb wel eens gekeken of ik een eigen rendang-kruidenmix kon[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Reepjes varkensvlees in pittige saus

Ingrediënten 1 rode paprika (in stukken) 3 rode pepers (van zaadjes ontdaan) 2 teentjes knoflook (gepeld) 250 ml appel (azijn of witte wijnazijn) 1[...]

Bron: ah.nl
Libanese shoarma van rundvlees

De Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Lamsbout gestoofd met kweepeer

Vorige week zag ik in een Amsterdamse winkel een specerijenmengsel voor rijst. De eigenaar van de winkel vertelde dat het een Afghaans specerijenmengsel was.[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Marokkaanse kip brochettes in citroenmarinade

voor 4 personen 1 kilo kipfilet 1 rode paprika 1 gele paprika 3 lente uitjes Verse platte peterselie (garnering) Marinade: 2 citroenen 3 cm verse gember 4[...]

Bron: smulweb.nl
Marokkaanse kip brochettes in citroenmarinade

voor 4 personen 1 kilo kipfilet 1 rode paprika 1 gele paprika 3 lente uitjes Verse platte peterselie (garnering) Marinade: 2 citroenen 3 cm verse gember 4[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met Kokos-kerriesaus

Koken is een hobby van me, maar omdat ik ook 4 dagen in de week werk, mag het niet altijd te veel tijd kosten. Snelle gerechten, die ook nog eens lekker zijn[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
ras el-hanout balletjes

voor 4 personen Voor de ras el-hanout oftewel het hoofd van de winkel : 2 theel kruidnagelpoeder - 2 theel cayennepeper - 8 theel gemalen piment - 8 theel[...]

Bron: smulweb.nl
Lamstajine

Ingrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 1 kg lamsvlees, in stukjes 2 tl paprikapoeder 1/4 tl komijnpoeder 1/2 tl gemalen[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsrack met Indiaanse risotto en specerijen

voor 4 personen 200 gram basmati rijst 1 eetlepel(s) citroensap 1 theelepel(s) gemalen komijn 1 theelepel(s) geraspte gember 1 stuk(s) kaneelstokje 5 stuk(s)[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoofde lamskoteletjes & kruidenmix

voor 2 personen Gestoofde lamskoteletjes 1 ui 1 rood pepertje 6 teentjes knoflook `n stukje gember `n beetje kerriepoeder 2 tomaten (of blikje tomatenpuree)[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy