Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Het bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 3 limoenen 5 sjalotjes 3 eetlepels vissaus 4 eetlepels olie chilipoeder 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker 4 biefstukken zet alles op[...]
Bron: ah.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten: 700 gr biefstuk of malse steak Voor de marinade: 4 tenen knoflook, gehakt 1 rawit of stukje chilipeper 2 el sojasaus 1 el vers limoensap 2 à 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 20 gr sjalotjes, fijngehakt 1 theelepel uitgeperste knoflook 60 gr bramenjam 235 ml rode wijn 235 ml runderbouillon 15 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Groene kerriepasta . 10-20 mini groene lombok rawit . 2 sjalotten . 2-3 grote tenen knoflook . 4 cm galanga of 3 cm gemberwortel . 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 biefstukjes van varkenshaas a 50 gram, 50 gram boter, 1 sjalotje, 1 blikje madarijnen, 200 gram muskaatdruiven, 2 1/2 dl mandarijnensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 2 grote rode uien 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel chilipoeder een halve theelepel gemalen komijn snufje cayennepeper zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 400 g biefstuk (in reepjes) ? 1 eetlepel sesamolie ? limoensap ? 4 eetlepels ketjap manis ? 1 eetlepel honing ? 1/2 eetlepel Nam Pla (Thaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 400 gram druiven * 500 gram biefstuk * 75 gram boter * 3 sjalotjes * 2 deciliter rode wijn * 2 eetlepels koffieroom * 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 GR.PITLOZE (GEPELDE) DRUIVEN HALVEREN. 3 SJALOTJES SNIPPEREN, 500 GR.RUNDER- BIEFSTUK IN BLOKJES SNIJDEN EN BESTROOIEN MET ZOUT EN PEPER.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden- 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd - 3 sjalotjes, gesnipperd - zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nl