recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder rode ui cassave shiitake

Gevonden 24 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkensfilet met ananas

Ingrediënten 300 g basmatirijst (zak a 1 kg) 1 schaaltje peultjes (200 g) 1/2 ananas 3 el zonnebloemolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl sambal oelek[...]

Bron: ah.nl
Kip met sugar snaps in sinaasappelsaus

Alweer een heerlijk en makkelijk kipgerecht. De stukjes kipfilet worden eerst 'gemarineerd' in een losgeklopt eiwit met soyasaus, witte wijn en maizena. Door[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com

Aigamo | Eendenborst op eigen Japans/Chinese[...]

voor 2 personen 1 wortel 150 gram peultjes potje bamboescheuten (225 gram) 125 gram gesneden champignons (kastanje of evt shi take) 1 flinke eendenborst filet[...]

Bron: smulweb.nl
Aigamo | Eendenborst op eigen Japans/Chinese[...]

voor 2 personen 1 wortel 150 gram peultjes potje bamboescheuten (225 gram) 125 gram gesneden champignons (kastanje of evt shi take) 1 flinke eendenborst filet[...]

Bron: smulweb.nl
Kip tandoori

voor 4 personen 1 kip in 8 stukken. 1 deciliter tandoori-pasta of 3 eetlepels tandoori-kruiden 2 deciliter yoghurt 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels olie[...]

Bron: smulweb.nl
Perzische kip

voor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]

Bron: smulweb.nl
SOUVLAKI

voor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]

Bron: smulweb.nl
SOUVLAKI

voor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]

Bron: smulweb.nl
KIP CURRY

Voor ongeveer 4 personen. Los 100 gram santen op in een halve liter heet water. Snij 5 ons kipfilet in stukjes en roerbak ze 5 minuten in olie. Neem ze daarna[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Lamsrack met Indiaanse risotto en specerijen

voor 4 personen 200 gram basmati rijst 1 eetlepel(s) citroensap 1 theelepel(s) gemalen komijn 1 theelepel(s) geraspte gember 1 stuk(s) kaneelstokje 5 stuk(s)[...]

Bron: smulweb.nl
Kip Pilaf

7,5 dl kippenbouillon 1 envelopje saffraan 0,08 gr 2 grote uien 3 grote kipfilet 100 gr gedroogde, geweekte abrikozen 350 gr basmati rijst 2-3 el cranberry`s[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met saffraan en amandelen

voor 4 personen 400 gram basmatirijst - 100 gram amandelen - 1 zakje saffraan - 150 gram rozijnen - 2 uien - 2 limoenen - 2 aubergines - zout en peper - 6[...]

Bron: smulweb.nl
Kip tandoori

voor 4 personen 1 kip in 8 stukken. 1 deciliter tandoori-pasta of 3 eetlepels tandoori-kruiden 2 deciliter yoghurt 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels olie[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsspiesen met vijgenrijst

Ingrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine fijngeraspte schil en sap van ½ citroen 1 flinke teen knoflook, geperst 1 el fijngehakte verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip-kerriesalade

Ingrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]

Bron: allrecipes.nl
Perzische kip

voor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]

Bron: smulweb.nl
Gehaktcurry met naanbrood

Ingrediënten 200 g basmatirijst (zak 1 kg) 2 el olie 1 schaal rundergehakt (300 g) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 1 zak oosterse wokgroente[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy