recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder rode ui broccoli

Gevonden 329 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Kalkoenrolletjes gevuld met artisjokken

  Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip in pindasaus van de barbecue

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels pindakaas 1 eetlepel vers limoensap 2 theelepels ketjap 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/3 theelepel kerriepoeder[...]

Bron: allrecipes.nl
Turkse gehaktspiesen (koftekebab)

voor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde kip met tutti frutti uit de tajine

voor 4 personen 4 kippebouten. Voor de marinade;3 el olijfolie, 1 citroen, 2 tl sambal, zeezout naar keuze, 2 el (kokos)olie, 200 gram tutti frutti[...]

Bron: smulweb.nl
Surinaamse kip

voor 4 personen 500g kipfilet 1/2 zakje gebakken uitjes 3 eetlepels(el) bruine basterdsuiker 2 el azijn 2 el ketjap 2 el tomatenketchup 2 el sambal 1 klein[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfslever met salie

Fegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Lamsgehakt met hummus & granaatappelpitjes

Lamsgehakt rul bakken, voeg er lekker ras el hanout kruiden aan toe & maak op smaak met peper & zout. Maak hummus, bijvoorbeeld volgens het recept van[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Kipfilet gevuld met worstvlees, rozijnen en[...]

Knijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. Meng er een handvol broodkruim, 30 g grof gehakte pijnboompitten, 20 g grof gehakte gele rozijnen, 4 tl[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Mie met runderreepjes en ananas in oestersaus

Runderreepjes - 350 gram Ananas - Een halve ananas Gember - Een stukje verse gemberwortel ter grootte van een duim Groene paprika - 1 Oestersaus - Een flinke[...]

Bron: smulweb.nl
varkensvlees in zoetzure saus

Marinade: 1 el sojasaus, 1 el gemberpoeder, 1 el sherry. Laat hierin 300 gram filetlapjes in stukken, een half uur in marineren . Verhit wat boter en braad[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kalfsentrecote met salie

Ingrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]

Bron: ah.nl
Lamsrack met muntpesto

Bejan herinnerde me laatst aan deze! :-) Lekker met een salade van trostomaatjes! 2 personen bereidingstijd: circa 25 minuten Ingrediënten: 2 lamsracks (in[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Varkensschnitzel met tonijnmayonaise

Ingrediënten 4 knoflookstengels 4 varkensschnitzels 6 ansjovisfilets (uitgelekt) olijfolie om te bestrijken 1 blikje tonijn naturel ((185 g), uitgelekt)[...]

Bron: ah.nl
Kalkoen gevuld met citroenricotta

Ingrediënten 2 sneetjes witbrood 1 citroen 3 eieren 15 g platte peterselie 500 g ricotta (verse kaas) 1 kalkoen (ca. 2.5 kg, op kamertemperatuur) 100 g[...]

Bron: ah.nl
Lamskoteletten met salie en citroen

Lamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Snelle kip met citroen en mosterd

Ingrediënten Porties : 2 2 kipfilets (borststukken) - in grote stukken gesneden het sap van 1/4 limoen het sap van 1/2 citroen 4 eetlepels (60 ml)[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy