Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Lekker bij rode kool Deze stoofpot uit de römertopf krijgt een Chinese twist door het gebruik van steranijs en pruimen. Heerlijk om te eten met rode kool en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEven een kort maar lekker receptje Morgen gaan we barbecuen én daarom heb ik vanavond de schouderkarbonades die we gaan roosteren alvast in de marinade gelegd.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij de groenteman, op de markt en soms in de supermarkt liggen volop verse vijgen. Vanavond krijgen we vrienden te eten. Even een snel borrelhapje maken van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen heerlijke saus gemaakt van de vulling In dit recept wordt appel, salie, bier en kip gecombineerd. Door de vulling in de buikholte én tussen het vel krijgt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlThe horizon cookbook Een paar jaar geleden kocht ik de twee bij elkaar behorende delen van dit kookboek. Het zijn kookboeken (een met recepten en een met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKip uit de römertopf met pittige pinda marinade Het is nu officieel herfst! Die begon eigenlijk al begin september… Dus begon het herfstgevoel bij mij al[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiet grillen maar slow-cooked Barbecueën is blijkbaar een mannending. Nou die van mij bakte er niet veel van. Altijd verbrand vlees en groente. Mijn kritiek[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl