Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 1 limoen 4 kipbraadsticks 2 el olie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 rode peper, in ringetjes 50 ml bruine rum (slijter) of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olie 600 g kipfilet, in blokjes van ca 4 x 4 cm 3 knoflooktenen, geperst 1 ui, gesnipperd 1 el koek- of speculaaskruiden 6[...]
Bron: smulweb.nlM'n koffers staan gepakt. Vandaag ga ik voor een week op vakantie naar de Ardennen. (Zonder man en kids) Een week lang ga ik Joodse feesten vieren o.a. ;[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 1 sjalot 1 limoen 125 g zachte gezouten boter 1 theelepel milde currypasta (pot a 283 g) 1 theelepel mangochutney (pot a 346 g) 600 g[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl3 fazanten enkele plakjes rauwe ham enkele blaadjes laurier peper, zout 20 g. boter en 0,5 dl eetlepels notenolie borrelglas armagnac of cognac 5 dl. wildfond[...]
Bron: smulweb.nl3 fazanten enkele plakjes rauwe ham enkele blaadjes laurier peper, zout 20 g. boter en 0,5 dl eetlepels notenolie borrelglas armagnac of cognac 5 dl. wildfond[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, in dunne plakjes 350 g wortels, geschrapt en in kleine blokjes 1 grote venkelknol, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Dubbele kipfilet, peper, zout,laurierblad, 3 grote uien, 2 teentjes knoflook, 1 a 2 rode pepers, 3 theelepels djahe,ketoembar,djintan en laos,[...]
Bron: smulweb.nlIs het rendang? Ik denk het niet. Is het lekker? Ja, het is TE lekker. Een lekkerder runderstoof ken ik eigenlijk niet terwijl ik dacht dat mijn winterse[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl