Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 123 recepten
voor 4 personen 500g kipfilet 1/2 zakje gebakken uitjes 3 eetlepels(el) bruine basterdsuiker 2 el azijn 2 el ketjap 2 el tomatenketchup 2 el sambal 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen sucade of runderlappen 4 teentjes knoflook (geperst) 3 uien (gesnipperd) 1 klein rood pepertje (fijn zonder zaad) ½ el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 g kippendij (ontveld) of kipfilet 1 groene paprika 1 ui 1 komkommer (optioneel) 100 g ananas (blikje) 10 stuks gedroogde chili 3 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip in 8 stukken. 1 deciliter tandoori-pasta of 3 eetlepels tandoori-kruiden 2 deciliter yoghurt 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 1 eetlepel korianderzaad - 1 eetlepel komijnzaad - 4 sjalotjes, in dunne plakjes - 1 teentje knoflook, in dunne plakjes - 1 bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de salade: 2 tomaten, fijn gesneden 1 avocado, geschild en pit verwijderd, fijn gesneden 1 kleine komkommer, fijn gesneden 30gr verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr Kip, filet, bereid, 4 stuks 3 koffielepels Paprikapoeder 2 koffielepels Olie, zonnebloem 60 gr Spinazie, vers 300 gr Ananas, ontpit en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 10 takjes verse peterselie, grof gehakt 4 pitabroodjes 300 g gehakt 2 el shoarmakruiden 10 eetlepels houmous (recept zie hieronder) ¼[...]
Bron: smulweb.nlWat maak je voor een avondje Thais koken met je kookclub? Ik kook maandelijks met een groepje mensen samen een diner rondom een thema. Ieder zorgt voor een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr. doorregen speklappen. 2 el. citroensap 2 el. zoete Indonisische sojasaus (Ketjap benteng manis) 4 el. olie 1-2 tl. sambal oelek 1[...]
Bron: smulweb.nl