Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 89 recepten
Het voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 3 el olijfolie 115g magere spekblokjes 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm 1 grote ui, gesnipperd 2 (of meer) winterwortels, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlWat een weelde, ik heb met dit mooie weer vijf achtereenvolgende dagen vrij! Ik had me van tevoren voorgenomen vooral ook te gaan genieten van het mooie weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten 600 g panklare broccoli 4 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes lamsracks (a 2 stuks) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 100 ml runderbouillon (van[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen 1 hele kip of 2 tot 4 bouten Olijfolie (ik neem zelfgemarineerde met citroen) 2 tenen knoflook, in stukjes 1 grotere ui, in blokjes 1 gele of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 (van 1.3 kilo) hele kip, huid verwijderd 1 citroen, doormidden gesneden 6 tenen gepelde knoflook, of meer naar smaak (apart te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr varkenfiletlapjes 4 eetlepels witte bloem 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel peper 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nl