lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | recepten999.nl | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | recept garnalencocktail met mango | kippensoep 10 personen | bavette recept sojasaus sherry
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees - Met peulvruchten

Gevonden 276 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS


Thaise gehaktballetjes

Thaise gehaktballetjes

voor 2 personen 200 g
 half om half gehakt 2 EL 
verse koriander, fijngesneden 1 zout en peper 1 EL 
maïzena 1 rode paprika 1[...]

Lamsgehakt kofte in paprika-tomatensaus

Lamsgehakt kofte in paprika-tomatensaus

500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s,[...]

Rundvleescurry Mussaman

Rundvleescurry Mussaman

Tijdens mijn vakantie in Ierland heb ik het genoegen gehad regelmatig in een pub te eten. De ambiance was overal fantastisch en gezelligheid alom. De Ieren[...]

Runderreepjes met groenten uit de wok

Runderreepjes met groenten uit de wok

Ingrediënten Porties: 4 400 gr dunne runderreepjes 300 gr champignons 250 gr peultjes 250 gr sperziebonen, gedopt 250 gr aspergepunten 50 ml sojasaus 50[...]

Lamsfilet in brickdeeg met tapenade, wokgroenten en rozemarijnpatatjes

Lamsfilet in brickdeeg met tapenade, wokgroenten en rozemarijnpatatjes

Een lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]

Rundvlees in rode wijn

Rundvlees in rode wijn

Ik heb weer een nieuwe oogst pastinaken uit de moestuin van mijn vader gekregen. Dus na de pastinaaksoep (heerlijk), hartige taart met pastinaak (ook erg[...]

Lamsstoofpot

Lamsstoofpot

Ingrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]


Copyright 2017 ® - Contact