Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 193 recepten
voor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 theel. komijn 1 theel. korianderzaad 1/2 theel. zwart mosterdzaad 4 kardemompeulen, alleen het zaad 1 theel. venkelzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 kipfilets, ontveld, ontbot en in reepjes gesneden 1 grote rode paprika, ontzaad en in reepjes gesneden 1 grote ui, grof[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g half om half gehakt 2 witte boterhammen, zonder korst 2 el ketjap manis 1 el sambal oelek 1 cm verse gember, geschild en geraspt (of 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo buikspek met zwoerd Zeezout 5 el sojasaus 2 el five spices poeder (toko) Arachide olie (pinda olie) Heet water voor de zoetzure saus[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: ah.nl500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere rundvleesreepjes 2 theel. plantaardige olie 1 theel. fijngesneden verse gemberwortel 1 rode paprika, in reepjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 400 gr dunne runderreepjes 300 gr champignons 250 gr peultjes 250 gr sperziebonen, gedopt 250 gr aspergepunten 50 ml sojasaus 50[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (in blokjes gesneden) 50 gr margarine 2 uien (grof gesnipperd) 2 winterwortels (in grove plakken) 2 dl Duvel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g half om half gehakt 2 EL verse koriander, fijngesneden 1 zout en peper 1 EL maïzena 1 rode paprika 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels (30 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel maizena 1 eetlepel water 500 g varkensfilet, in blokjes gesneden het sap van 1[...]
Bron: allrecipes.nl