recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder dragon couscous koriander

Gevonden 55 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Ossenhaas uit de wok

Ingrediënten 250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes ½ bakje shii-takes (paddestoelen) ½ rode paprika 1 struikje Shanghai paksoi 2 teentjes[...]

Bron: ah.nl
Quinoa burger

Om in de Vega quinoa sfeer te blijven een recept van mijn zelfgemaakte quinoa burger. Het recept is geïnspireerd om de quinoa burger van restaurant Ons in[...]

Bron: diningindresses.blogspot.nl
Kip in een pannetje!

Ow mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]

Bron: miss-eekma.blogspot.nl
Roerbakschotel Ossenhaas met Champignons en[...]

Roerbakschotel Ossenhaas met Champignons en Basilicum Dit gerecht kwam ik tegen op internet en het zag er zo lekker uit Dus meegenomen en hier op het bloggie[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Hemelse biefstuk

voor 4 personen -4 mooie kogelbiefstukjes van ca. 120 gr. ? 1? dl kippebouillon(van tablet) ? 0,6 dl ketjap ? 2 el vloeibare honing ? 2 tl maizena ? 3 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Beste Kip recept (Slowcooker)

voor 8 personen 1 El. Kook olie 450-500 gr. Kip gehakt of kip stukjes [:9] 500 ml. (blik) Garbanzo bonen of kikker erwten (afgespoeld) 250 gr. fijn gehakt[...]

Bron: smulweb.nl
Roergebakken kip met hoisinsaus

Snel klaar, makkelijk te maken, kan niet mislukken en ook nog eens lekker. Wat wil je nog meer....... Weg met al die kant-en-klare woksausjes, dit is veel[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Roergebakken kip, met pinda`s en rode peper

voor 4 personen 400 gram Kipfilet 1 theelepel Gember - fijngehakt 1 eetlepel Droge sherry 1 eetlepel Lichte sojasaus 1 Rode peper 0,5 kopje Pinda`s - ontveld[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde speklappen

voor 4 personen Gemarineerde speklappen 2 eetl ketjap manis 1 eetl gembersiroop 1 eetl honing 4 speklappen Olijfolie voor de speklappen 2 eetl meel Rijst en[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met tapenade en rauwe ham

voor 4 personen 4 kipfilets zout en versgemalen peper paprikapoeder 3 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct 4 plakken rauwe ham voor de tapenade: 150 g[...]

Bron: smulweb.nl
Roergebakken rundvleesreepjes met broccoli,[...]

Ingrediënten Porties : 4 3 eetl. sojasaus 2 theel. bruine basterdsuiker 450 g kogelbiefstuk, dwars in plakjes van 3 mm dik 1 kleine broccoli, in roosjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsgehakt kofte in paprika-tomatensaus

500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s,[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvleesreepjes met zwarte-bonensaus

Ingrediënten Porties : 4 500 g magere rundvleesreepjes 2 theel. plantaardige olie 1 theel. fijngesneden verse gemberwortel 1 rode paprika, in reepjes 2[...]

Bron: allrecipes.nl
lamsrack met gebakken bospaddestoelen en rode[...]

voor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoen met linzen en chorizo

Ingrediënten Porties : 4 125 g chorizo, in dunne plakjes 1 rode ui, versnipperd 1 teen knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, in kleine stukjes 300 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Karbonades met zeezout en blonde linzen

Ingrediënten 2 teentjes knoflook 8 jeneverbessen 3 theelepels gedroogde tijm 2 theelepels grof zeezout (versgemalen) zwarte peper 4 eetlepels olijfolie 4[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy