Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gram lamsbout, het bot eruit gehaald 2 stengels bleekselderij 2 uien 1 prei 4 tenen knoflook 2 takjes verse rozemarijn 5 rijpe tomaten[...]
Bron: smulweb.nlEet het de eerste dag met bijvoorbeeld spruitjes en gekookte aardappelen met de lekkere jus en de andere dag met paddenstoelen en pasta. In Duitsland kocht ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToen we dit heerlijke gerecht voor de tweede keer wilde eten, zag ik dat het nog niet op het blog stond. Dus vandaag alsnog! Het zoete van de peer is erg[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet recept staat in de Delicious dan wel in de rubriek 'doordeweeks', maar ik durfde het ook wel aan om dit op zondagmiddag te maken. Cacciatore betekent[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKip Cacciatore 2 Kipfilets, in blokjes 400 gr. Gepelde tomaten, fijngesneden 200 ml. Kippebouillon 1 Handvol zwarte olijven 1 Eetlepel rozemarijn, fijngesneden[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg konijndelen (bouten) 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, eventueel meer 1 blik gepelde tomaten 150 ml rode wijn 150 ml fond (kalf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 600 gram lamsbout, het bot eruit gehaald 2 stengels bleekselderij 2 uien 1 prei 4 tenen knoflook 2 takjes verse rozemarijn 5 rijpe tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse varkenshaas (medaillons) 2 el olijfolie Zeezout Zwarte peper 4 el paneermeel (of toastkruim) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 voor de gehaktballen 3 takjes verse rozemarijn, alleen de blaadjes 12 cream crackers (van Jacob's of Lu) 500 gr rundergehakt (of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen runderlappen 125 gr magere gerookte spekblokjes 1 gele paprika 1 rode paprika 3 uien 4 teentjes knoflook 1 klein Spaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 ui - 1 pakje spekblokjes - 1 bak kerstomaten - 800 gram tomaten pulp (passata) - teentje knoflook - 1 theelepel sambal - verse rozemarijn,[...]
Bron: smulweb.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nl